0
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Hummel Sport Toilettas

14.95 Incl. (21%) BTW
Bestellen

Beschrijving

De Hummel Sport toilettas van 100% top kwaliteit kunstleder is een must voor iedereen. Op vakantie of waar dan ook. Nooit meer last dat je ergens je toiletspullen kwijt bent. Alles past in deze supermooie chique toilettas. Het kunstleder is van een mooie zachte kwaliteit waardoor de toilettas zeer chique en gaaf oogt. Daarnaast is gebruik gemaakt van een goede kwaliteit kunstleder. De levensduur van de Hummel Sport toilettas is hierdoor optimaal! Ook in de ijshockeytas is deze toilettas op zijn plaats. Zeker als er op de ijsbaan gedoucht wordt.

Fijn design

Door de fijne draagriem aan deze Hummel toilettas kan je deze altijd makkelijk meenemen. Bij je eigen wasbak hebt op je hotelkamer. Of bij de camping wasbak. Met deze chique toilettas kom je altijd netjes voor de dag. Iedereen zal jaloers op jou zijn. En dan is er ook nog de stoere metalen rits. Deze maakt de look helemaal compleet.

Hummel heeft deze  Sport Style toilettas op een milieuvriendelijke manier ontwikkeld en gefabriceerd. Daarnaast is gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit kunstleder. De insteek van Hummel is dan ook om steeds meer naar een vriendelijker productieproces te gaan!

Kijk ook naar onze speciale aanbiedingen. Een toilettas in combinatie met een grote weekend tas. Ook bij de aanschaf van meerdere Hummel producten is een speciale deal te maken. Even bellen met SkatingBetty kan een hoop voordeel opleveren. Het oogt goed om zowel een reistas en een toilettas van Hummel te hebben.

In 1923 beleefde hummel een vliegende start met de eerste moderne voetbalschoenen. Het volgende baanbrekende idee was het ontwerpen van unieke tenues voor sponsors. Hiermee ging hummel in de jaren zestig grote sponsorcontracten aan met Europese voetbalclubs. Zo groeide hummel uit tot een bekendheid in de sportwereld. Het merk droeg meteen al een duidelijke boodschap. Hummel gelooft in het vermogen van sport om de wereld ten goede te veranderen. 

26 x 15 x 13 centimeter

 

Extra informatie

Gewicht 300 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hummel Sport Toilettas” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00