0
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Hockeyshot rol ijshockey tas

89.95 Incl. (21%) BTW
Bestellen

Beschrijving

De Hockeyshot rol ijshockey tas met 5 vakken. Heeft een handgreep aan de voorzijde en wielen aan de achterzijde. Kan worden gesleept, als schoudertas en als duffel gedragen worden. Populaire tas voor de complete ijshockey uitrusting. Kijk ook bij onze Sherwood ijshockey rol tassen voor eventueel een ander model of kleur. De Hockeyshot rol ijshockey tas is de ideale hockey tas om een heleboel uitrusting moeiteloos te vervoeren.

Productinformatie: Hockeyshot rol ijshockey tas

De tas is de ideale metgezel voor elke ijshockeyspeler, ontworpen met het oog op functionaliteit en duurzaamheid. Deze tas biedt voldoende ruimte voor al je hockeyuitrusting en meer. Hieronder een overzicht van de belangrijkste kenmerken:

Belangrijkste Kenmerken:

Ruime Opbergruimte: Met een royale capaciteit is er genoeg ruimte voor je schaatsen, helm, handschoenen, scheenbeschermers, stick en andere accessoires. De tas is groot genoeg om alles georganiseerd en toegankelijk te houden.

Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig, waterbestendig polyester dat tegen een stootje kan. De tas is bestand tegen de zware omstandigheden. de tas houdt je uitrusting beschermd tegen vocht en vuil.

Versterkte Wielen : De tas is uitgerust met stevige, soepele wielen en een versterkte bodem.

Telescoop Handgreep: Voorzien van een uittrekbare handgreep die makkelijk verstelbaar is.  Je kunt de tas comfortabel achter je aan trekken. Wanneer niet in gebruik, kan de handgreep eenvoudig worden ingeklapt om ruimte te besparen.

Ventilatiepanelen: Dankzij geïntegreerde ventilatiepanelen blijft de tas fris. Ze zorgen voor een goede luchtcirculatie en het verminderen van nare geuren door zweet en vocht.

Meerdere Vakken: De tas bevat verschillende vakken.  Zoals een speciaal compartiment voor je schaatsen en accessoires.

Of je nu een recreatieve speler bent of op competitief niveau speelt, de Hockeyshot Rol ijshockey tas biedt de perfecte balans tussen ruimte, duurzaamheid en gemak. Neem je uitrusting overal mee naartoe met vertrouwen en stijl!

Extra informatie

Gewicht 2300 kg
Afmetingen 800 × 400 × 400 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hockeyshot rol ijshockey tas” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00